Колеги днеска установих че ми е протекла долната помпа на съединителя на моята белисима,та въпроса ми някой рециклирал ли си го е,защото е протекло от буталцето ама си тече 50 гр на 2 дена,мисля си да му сменя гумичките дали ще се получат нещата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
протекла долна помпа на съединителя
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениеКолеги днеска установих че ми е протекла долната помпа на съединителя на моята белисима,та въпроса ми някой рециклирал ли си го е,защото е протекло от буталцето ама си тече 50 гр на 2 дена,мисля си да му сменя гумичките дали ще се получат нещата?Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
-
Колега тук само в алфа ромео можеш да го купиш,а там брат ми искаха 5 евро за една гумичка за инжекторите,не стъпвам там повече.alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Колега, при мен помпата е различна, както и на съвсем различно място, но макар да беше в отвратително състояние самата помпа, реших да пробвам за спорта и стана. Имах под ръка водна шкурка 1000, малко потъркване ако има някакви драскотини, хубаво почистване отвътре и отвън една боичка(поне аз така направих и нещата заспаха.Комплекта струваше 5лв и нещо(гумички, маншон, както и шапчица за пробката за обезвъздушаване) и ефекта е ... все едно нова.
При мен дори ремонтния комплект според АХМ ауто не излизаше за моя модел, но когато отидох до магазина премерихме вътрешния размер на нова помпа за моя модел, и се оказа, че по размери отговаря на размерите дадени на комплекта и всичко си отговори. Почти съм сигурен, че диаметъра на работния цилиндър и на буталцето са еднакви за всички помпи на Алфа/ Ланчиа/Фиат от тези години, само захващането е различно. Така че дерзай!
Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
-
Ох знам колко е в бг тук е 27,50 в евро измислена фирма от групата на метели. другата седмица на стенд искам да ида ама ме отказаха с едни 30 евра абе не познават парите кво да ти обадя.alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Лично аз колега, взех комплект за 155-ца 2.0 ТS 8v и е едно към едно, та на 99% ще стане, единственото което може да нарпави проблем е да не стане маншона, но ако твоят е здрав, не мисля че е проблем...Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
Comment